Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

  1. Bij het maken van de eerste afspraak  wordt naar je adres, telefoonnummer en e-mailadres gevraagd. Het e-mailadres wordt nooit verstrekt aan derden zonder uw toestemming en wordt enkel gebruikt voor het versturen van de factuur.
  2. Alle informatie die u tijdens de massage/behandeling aan mij vertelt is vertrouwelijk. Mochten wij de noodzaak zien om informatie met derden (bijvoorbeeld een K.N.O.-arts) te delen dan zullen wij u altijd eerst om toestemming vragen.
  3. Wij stellen geen medische diagnoses. Bij twijfel kunnen wij afzien van een massage/behandeling en adviseren wij u om naar de huisarts of specialist te gaan.
  4. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht. Vergeten afspraken worden voor 100% in rekening gebracht. Geannuleerde of vergeten afspraken worden niet opgeschort of verzet. U kunt een nieuwe afspraak maken.
  5. Aan het einde van de maand ontvangt u via de mail een verzamelfactuur over de afgelopen maand. Het volledige bedrag, inclusief de BTW, dient binnen de betalingstermijn van 14 dagen op de rekening van Vocal Massage te staan. Hierna wordt er een wettelijke rente gerekend en € 7,50 aan administratieve kosten per verstuurde aanmaning.
  6. Vocal Massage is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.